PolskiAngielski
Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Dom i Ogród » SIEKACZ TŁUCZEK DO mięsa NAKŁUWACZ ROZBIJACZ MIĘS
SIEKACZ TŁUCZEK DO mięsa NAKŁUWACZ ROZBIJACZ MIĘSSIEKACZ TŁUCZEK DO mięsa NAKŁUWACZ ROZBIJACZ MIĘSSIEKACZ TŁUCZEK DO mięsa NAKŁUWACZ ROZBIJACZ MIĘSSIEKACZ TŁUCZEK DO mięsa NAKŁUWACZ ROZBIJACZ MIĘS
SIEKACZ TŁUCZEK DO mięsa NAKŁUWACZ ROZBIJACZ MIĘS
SIEKACZ TŁUCZEK DO mięsa NAKŁUWACZ ROZBIJACZ MIĘS
SIEKACZ TŁUCZEK DO mięsa NAKŁUWACZ ROZBIJACZ MIĘS
SIEKACZ TŁUCZEK DO mięsa NAKŁUWACZ ROZBIJACZ MIĘS

SIEKACZ TŁUCZEK DO mięsa NAKŁUWACZ ROZBIJACZ MIĘS

3 osoby kupiły 3 produkty

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 9,99 zł

Stan produktu: Nowy

Cena: 8,99 zł

Ilość:
-+
szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

Siekacz nakłuwacz do mięsa

 

Tłuczek-nakłuwacz do mięsa - niezastąpiony przy przygotowywaniu mięs w domu i na grilla

Skraca czas smażenia nawet o 40%

Mięso usmaży się równomiernie nie skręcając się i kurcząc

Jeżeli chcesz marynować mięso będzie ono cztery razy szybciej gotowe

Sok zawarty w mięsie nie wypływa przez to potrawa pozostaje Soczysta miękka i pięknie wysmażona - jak w restauracji

 

Tłuczek-nakłuwacz do mięsa - niezastąpiony przy przygotowywaniu mięs w domu i na grilla

Skraca czas smażenia nawet o 40%

Mięso usmaży się równomiernie nie skręcając się i kurcząc

Jeżeli chcesz marynować mięso będzie ono cztery razy szybciej gotowe

Sok zawarty w mięsie nie wypływa przez to potrawa pozostaje Soczysta miękka i pięknie wysmażona - jak w restauracji


Nowoczesny siekacz (tłuczek -nakłuwacz) mięsa z 21 ostrzami.

Nakłuwanie mięsa powoduje iż: nie skręca się ono na patelni, nie wysycha, smaży się równomiernie i skraca czas smażenia nawet o 40%.

Tłuczek do mięsa powoduje zmiażdżenie struktury mięsa i wypływ soku, nacinanie zaś nie ma takich ubocznych skutków. Mięso jest wtedy o wiele smaczniejsze i nie ciągnie się, ponieważ nakłuwając mięso się przerywa wewnętrzną strukturę włókien.


21 ostrzy-kolców wykonanych ze stali nierdzewnej - ostrzone laserem

Przyrząd ma dużą ilość ostrzy, które wysuwają się przy uderzaniu w płat mięsa, nacinając je na całej długości przecinając ewentualne twarde tkanki i włókna .

Łatwy w czyszczeniu, można myć w zmywarce

 

Przed pierwszym użyciem należy narzędzie umyć

Położyć płat mięsa [grube, cieńsze, małe lub duże – wg uznania] na desce do krojenia

Przyłożyć siekacz do mięsa i nacisnąć omijając kości. Powtórzyć ok. 4-5 razy na całej powierzchni.

Przy bardzo grubych kawałkach mięsa, odwrócić je na drugą stronę i czynność powtórzyć

Należy czyścić siekacz po każdym użyciu

Co pewien czas proszę naoliwić siekacz dla jego lżejszej pracy [olejem sałatkowym, oliwą]


Uwaga:

Ostrza w siekaczu są bardzo ostre. Po użyciu zawsze przechowywać poza zasięgiem dzieci.

Używać tylko do zmiękczania mięsa bez kości

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu